sábado, 15 de octubre de 2011

El parc de lleure de l'estació de Tuca estarà a punt a l'estiu

PROJECTES

Cimera entre Conselh General, consistori de Vielha i Tucarán


M.M.B. Fuente: diari segre
|
Vielha L'ajuntament de Vielha, el Conselh Generau i representants de l'empresa Tucarán van arribar ahir a un acord per impulsar la creació d'un parc de lleure a l'estació de Tuca. Així ho va assegurar ahir l'alcalde de la capital aranesa, Alex Moga, després de la reunió en què es va fer el primer pas per a la refundació d'un projecte que permetrà mantindre oberta l'estació gairebé tots els mesos de l'any. "Ara només hem de començar a treballar perquè sigui un fet al més aviat possible", va afirmar.
S'ha de recordar que el consistori de Vielha va sol·licitar al Conselh el seu suport econòmic per obrir aquest parc de lleure, que requerirà una inversió de 300.000 euros i que es calcula podria estar enllestit el pròxim estiu. Ajuntament i Conselh ja compten amb el vistiplau de Tucarán, impulsora del projecte de recuperació de l'estació d'esquí, tancada des dels anys 80.

Reunió amb els alcaldes

En un altre ordre de coses, el síndic de la Val es va reunir la setmana passada amb diversos alcaldes d'Aran per debatre sobre diversos temes. Va informar que l'organisme i la Generalitat han elaborat un catàleg de bordes i cabanes que estarà a exposició pública fins a finals de desembre perquè els veïns puguin presentar-hi al·legacions.
En la reunió també es va parlar de la regulació de les indemnitzacions pels atacs de l'ós a vaques, cavalls i ovelles i de la presentació del projecte Pireníssim per a la promoció turística.

No hay comentarios: